СПОРТНИ ТРАВМИ

Спортни травми – фрактура на ръката – боксьор на 30 години, 2 процедури

Двойна фрактура на интеркарпалните кости на ръката, причинена от боксиране преди десет години, причинявала на Дерек продължителна болка, въпреки ултразвуковото и други форми на лечение. Болката обикновено продължавала около седмица след поредица от тренировки. След една кратка Боуен процедура болката изчезна, а след втората проблемът се реши напълно, въпреки продължаващите тренировки, включително и три-рундов мач.


Тенис лакът – момиче на 13 години, 3 процедури

М. беше диагностицирана с теносиновит на ръката. Много талантливата тенис състезателка не можеше да пише, да използва нож или да хваща тенис ракета от няколко месеца. След три процедури тя се върна към състезателния тенис без повторно възвръщане на болката.

Вижте още случаи

Представените случаи показват силата и ефективността на Боуен. Въпреки че тук се описват подобрения на определени състояния, важно е да се знае, че това не е гарантиран лек за всички случаи с такива проблеми. Техниката Боуен лекува тялото като цяло, а не специално болестта. Въпреки това има много примери, при които представените проблеми са решени.

Източник

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s