КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ – РАК НА СТОМАХА

КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ – РАК НА СТОМАХА Жена, 3 процедури

Рак – Забележка: Техниката Боуен не се предлага като лек или терапия за рак. Нейната цел е да предложи повишено качество на живот и повече комфорт по време на терапията и след това.


М. бе преминала през поредица от коремни операции и бе принудена да лежи на легло за няколко месеца. Повече от два месеца тя не беше в състояние да приема храна или напитки без да повърне и вследствие на това беше много слаба и имаше силни болки по цялото тяло. Приемаше силни болкоуспокояващи и не можеше да спи много. Не беше лягала по корем от повече от две години, затова поставянето в позиция за Боуен процедура не беше лесна задача, така че успя да се обърне само на 2/3. Имаше много малко мускули, по които да се работи. На първата процедура, след първите движения, тя почувства цялото си тяло отпуснато за пръв път от месеци. На следващото посещение, след 5 дни, тя вече стоеше и беше започнала да яде „нормална храна” без да изпитва гадене. Също така, беше спряла да взима болкоуспокояващи. На третата процедура тя вече беше весела и се чувстваше много по-силна и можеше да яде нормално. Причината за значителните й проблеми сега е диагностицирана като рак.

Вижте още случаи

Представените случаи показват силата и ефективността на Боуен. Въпреки че тук се описват подобрения на определени състояния, важно е да се знае, че това не е гарантиран лек за всички случаи с такива проблеми. Техниката Боуен лекува тялото като цяло, а не специално болестта. Въпреки това има много примери, при които представените проблеми са решени.

Източник

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s