ДИСКОПАТИЯ

ДИСКОПАТИЯ

Мъж на 28 години. Идва със силни болки в областта на кръстно-поясната област. С дископатия от 5 години. 2-3 пъти в годината получава кризи и е на легло, със силни болки. Още след първата процедура болката в кръста изчезна. Проведени още 4 процедури с цел разрешаване на проблема и предотвратяване на бъдещи рецидиви.


Мъж на 70 години. От 3 седмици има силни болки в кръста. Диагноза дископатия. Предписани са му таблетки и инжекции, без особено повлияване. След 4 процедури споделя, че болката е намаляла наполовина. След 7-та процедура болката отшумява напълно.


Мъж на 30 г. Идва с оплакване за силни болки в кръста. С дископатия е от 5-6 г. Имал е 3 пъти остри кризи за по 2-3 дни. Лекуван с хапчета и инжекции. Страда и от възпаление на дебелото черво от 5 години. Проведен е курс от 5 процедури, насочен към овладяването на тези два основни здравословни проблема. Болката в кръста отшумя. След месец се обади и сподели, че с колита също вече няма проблеми. Може да яде всичко.


Жена на 60 г. От 3-4 г. се оплаква от периодично появяваща се болка в кръста. Поставена и е диагноза – „Лумбаго”. След направени 5 процедури болката изчезна.


Младеж на 16 г. Диагноза – „Спондилолистеза” (хлъзване на прешлен). Поставена преди година и половина. Предвидена е операция след години, когато спре да расте. В момента на срещата ни има силна болка в областта на кръста и е със стягащ колан. След десетата процедура вече не носи колан. След 12-та – играе баскетбол. След 16-та процедура болката напълно е изчезнала и той се е завърнал към предишния си активен начин на живот и тича по 3-4 км на ден.


Жена на 40 г. Кръстът й блокирал често. Има и диагноза „Междуребрена невралгия”. Получава и често сърцебиене. След извършени 3 процедури сърдечният ритъм се е нормализирал, невралгията е изчезнала. След 6 процедури вече няма болки и блокажи в областта на кръста.

Вижте още случаи

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s