ДРУГИ СЛУЧАИ

ДРУГИ СЛУЧАИ

Жена на 36 години. Болка в задната част на крака. Болка в едното рамо. Освен това има бронхит и синузит. Всеки ден ползва капки за нос. След 6 процедури болките изчезнаха, а капките за нос станаха излишни.


Жена на 40 г. Диагноза – „Бурсит на дясна ръка”. Предлагали са й операция. Има и отоци по краката и болки в гърба. След 1 процедура бурситът намаля около 60%, след 3 – изчезна. След 5-та процедура вече няма отоци и болки в гърба и ръката.


Жена на 33 г. От една седмица още със ставането сутрин й се вие свят и продължава през целия ден. Случвало се е и преди, но само за ден. Още след първата процедура виенето на свят изчезва. Направихме още няколко процедури за отстраняване на други неприятни усещания.


Момченце на 4 годинки и половина. От 3 месеца се изпуска почти всяка вечер. След направени 7 процедури нощното напикаване се прекрати.


Дете на 5 г. От три години има кръв във фекалиите. Лекуван без успех. Вече отказват да го приемат в детската градина. Кръв липсва след първата процедура. Направени още 4 за повдигане на имунитета.

Вижте още случаи

Реклами

2 thoughts on “ДРУГИ СЛУЧАИ

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s